	PROPOSED PROGRAM SCHEDULE
	6th FitIndia Conclave Doctor's Day &
	(3rd "Immunity Day)
	Date of Event on 30th June 2023,
	Venue-New Delhi
Timings (IST)	Agenda
	INALIGUDAL CECCION
2.30 pm - 3.30 pm	INAUGURAL SESSION Introduction of the Session by Session Chair
60 min	MedscapeIndia Video
	Dr. Sunita Dube Welcome Address
	Girl Child Anthem launch & Imunnity -Fit India
	Hon'ble Minister of Health & Family Welfare Shri Mansukh Mandaviya Ji
	Hon'ble Union Minister of Micro, Small & Medium Enterprises (MSME)
	Shri Narayan rane
	Hon'ble Cabinet Minister of AYUSH Shri Sarbananda Sonowal Ji
	Hon'ble Minister of State for Health & Family Welfare of India Dr. Bharati Pravin Pawar
	Hon'ble Minister of State for Tourism Shri Shripad Yesso Naik Address by Hon'ble Prime Minister Shri Narendra Modi Ji
	Vote Of Thanks
	Total Control of the
3.30 pm – 3.45pm	Tea Break
15 min	I Ga Di Gan
15 min	
3.45 pm – 4.25 pm	Session on IHD platform - empowering MSME in Healthcare, Wellness
40 min	and Immunity
4.05 pm 4.55 pm	In dia a manufus de desid imperorate.
4.25 pm - 4.55 pm 30 min	India-emerging hybrid immunity
30 111111	
4.55 pm - 5.35 pm	Global HUB of Medical Tourism-India
40 min	
5.35 pm - 5.55 pm	Fitness & mental Wellness
20 min	Titiless & mental Weinless
5.55 pm -6.10 pm	Harmony of the body and spiritual health
15 min	
6.10 pm - 6.40 pm	Genex Med - Research , Technology & Innovation
30 min	
6.40 pm 6.45 pm	Vote of Thanks - Padmashree Dr Mohsin Wali
5 min	